A Fővárosi Közlönyben megjelent, a Fővárosi Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott hivatalos szöveg.

Pályázati felhívás

a Budapesti Információ-gazdálkodási Program keretében kialakítandó Közösségi Számítógépes Központok helyszínét és üzemeltetését biztosító együttműködő partnerek kiválasztására * 

A Fővárosi Önkormányzat a Budapesti Információ-gazdálkodási Program keretében több, egyenként 10-25 db munkaállomással rendelkező Közösségi Számítógépes Központot kíván kialakítani. A Központok kialakításának célja olyan közösségi helyszínek létrehozása, ahol a főváros lakosai hozzáférhetnek az Informatika által nyújtott lehetőségekhez.

A Fővárosi Közgyűlés pályázatot írt ki olyan együttműködő partnerek kiválasztására, akik biztosítják a kialakítandó Központ helyszínét és - a Központoknak a Fővárosi Önkormányzat által történő ingyenes számítástechnikai felszerelését követően - vállalják azok üzemeltetését, fenntartását a Fővárosi Önkormányzat által meghatározott célok és kötelezettségek figyelembevételével. A Központok számítástechnikai eszközeit és azok üzembe helyezését a Fővárosi Önkormányzat biztosítja.

A Közösségi Számítógépes Központok helyszínének biztosítására és üzemeltetésére fővárosi állami és önkormányzati intézmények, fővárosi társadalmi és non-profit szervezetek pályázhatnak, politikai pártok, szakszervezetek, egyházak és azok szövetségei kivételével.

A pályázati dokumentáció elérhető a http://www.budapest.hu honlapon, illetve átvehető személyesen a pályázati felhívás megjelenésének napjától számított 25. napig, ha az nem munkanap, akkor az azt követő első munkanapig, naponta 8-14 óráig a Főpolgármesteri Hivatal Informatikai Ügyosztályán (Budapest V., Városház utca 9-11., III. em. 432).

Konzultáció és tájékoztatás: a Főpolgármesteri Hivatal a pályázattal kapcsolatosan felmerülő kérdésekkel kapcsolatosan konzultációs lehetőséget biztosít a pályázati felhívás megjelenésének napjától számított 10. napon 15 órakor, ha az nem munkanap, akkor az azt követő első munkanapon 15 órakor.

A pályázatok beérkezésének határideje: a pályázati felhívás megjelenésének napjától *  számított 30. napon 10 óra, ha az nem munkanap, akkor az azt követő első munkanapon 10 óra.

Döntés és értesítés: a Fővárosi Közgyűlés a nyertes pályázókról a pályázatok beérkezési határidejétől számított 60 napon belül, vagy ha ez nem lehetséges, legkésőbb a 60. napot követő első soros ülésén dönt. A döntést követő 8 napon belül az érintettek írásban kapnak értesítést az eredményről, valamint a további teendőkről.


  Vissza az oldal tetejére