A Fővárosi Közlönyben megjelent, a Fővárosi Önkormányzat által rendelkezésre bocsátott hivatalos szöveg.

Összefogás a Budapesti Lakástalanokért és Hajléktalan Emberekért Közalapítvány közleménye

az Összefogás a Budapesti Lakástalanokért és Hajléktalan Emberekért Közalapítvány, valamint a Hajléktalanokért Közalapítvány speciális utcai szolgáltatás kialakítására kiírt 2005. évi pályázatának eredményéről * 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Menhely Alapítvány és a Keresztény Advent Közösség (Támogatottak) részére 1-1-1 db új Renault Kangoo Expression 1.5 dCi 65 LE típusú személygépkocsi tulajdonjoga lett pályázat útján biztosítva, amely az alábbi feladat megvalósítására használható fel:

A személygépkocsi tulajdonba adásától számított 3 éven át, évente november 1. és március 31. között, Budapest és Pest megye területén közterületen tartózkodó, krízishelyzetbe, életét, testi és mentális épségét veszélyeztető helyzetbe került hajléktalan emberhez a lehető legrövidebb időn belül utcai szociális munkások érkezzenek, akik segíteni tudnak a veszélyeztető helyzet megoldásában.

Támogatottak utcai szociális szolgálatának szolgálati autójaként az utcai szociális szolgálat ellátási területén egész évben maradéktalanul segíti az utcai szociális munkát.


  Vissza az oldal tetejére