Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának 63/2002. (XII. 27.) számú önkormányzati rendelete

az önkormányzati fenntartású óvodák működési körzeteiről szóló 56/2001. (X. 30.) számú rendeletének módosításáról

Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának az önkormányzati fenntartású óvodák működési körzeteiről szóló, 56/2001. (X. 30.) számú rendeletét (a továbbiakban: R.) az alábbiak szerint módosítja:

1. § A R. mellékletében az Eszterlánc Napköziotthonos Óvoda (1173 Budapest, Gyökér u. 1.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Eszterlánc Napköziotthonos Óvoda

1173 Budapest, Gyökér u. 5.

A Táncsics Mihály utca páros oldala, a Kölcsey utca páros oldala, a Ferihegyi út páratlan oldala, a Pesti út páratlan oldala, a Balassagyarmat utca, a Felsőbánya utca, az Agyaghegyi dűlő, az Agyaghegyi köz és a Vasút által határolt terület.

A Mansfeld Péter utca, a Forrásföldi utca, a Pesti út, az Esztena utca és a Cséplő utca által határolt terület”.

2. § A R. mellékletében a Hófehérke Napköziotthonos Óvoda (1173 Budapest, 525. tér 1.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Hófehérke Napköziotthonos Óvoda

1173 Budapest, 525. tér 1.

A Helikopter utca, az 513. utca, a Pesti út és az 526. sor által határolt terület”.

3. § A R. mellékletében az Integrált Napköziotthonos Óvoda (1173 Budapest, Óvónő u. 3.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Integrált Napköziotthonos Óvoda

1171 Budapest, Óvónő u. 3.

A Rákoscsaba utca, a Kelecsényi utca, a Lajosház utca, a Battonya utca, a Színes utca, a Temető utca és a Péceli út által határolt terület.

A Péceli út, az Óvónő utca, a Kőhúr utca, a Lemberg utca, az Agyagos utca és a Tápiószele utca által határolt terület.

A Gyergyószentmiklós utca, a Balassagyarmat utca, a Pesti út és a Csomafalva utca által határolt terület”.

4. § A R. mellékletében a Kép-Szilárd Napköziotthonos Óvoda (1174 Budapest, Kép u. 21.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Kép-Szilárd Napköziotthonos Óvoda

1174 Budapest, Kép u. 21.

A Bocskai István utca, a Lőrinci út, a Magvető utca, a Zsuzsanna sor, a Szabadság utca, az Erdődűlő út, az Erdő utca, a Brassó utca, a Katlan utca, az Orgoványi szőlő, a Ferihegyi út, a Rákóczi Ferenc utca és a Baross utca által határolt terület”.

5. § A R. mellékletében a Micimackó Napköziotthonos Óvoda (1172 Budapest, Diadal út 86.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Micimackó Napköziotthonos Óvoda

1172 Budapest, Diadal u. 86.

Az Ároktő utca, az Ananász utca, a Bártfai utca, az Inda utca, a Naplás út, a Kerektói utca, a Kopolya utca, a Látóhegy utca, az Almásháza utca, a Jászivány utca és a Diadal utca által határolt terület”.

6. § A R. mellékletében a Napsugár Napköziotthonos Óvoda (1173 Budapest, Földműves u.4.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Napsugár Napköziotthonos Óvoda

1173 Budapest, Földműves u. 2/b

A Pesti út páratlan oldala, az Egészségház utca páratlan oldala, a Bakancsos utca páros oldala, a Csabai út és a Tápióbicske utca által határolt terület.

A Balassagyarmat utca, a Gyergyószentmiklós utca, a Gyergyóalfalu utca és a Cséplő út által határolt terület”.

7. § A R. mellékletében az Összefogás Óvoda (1173 Budapest, Lázár deák u. 15-17.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Összefogás Óvoda

1173 Budapest, Lázár deák u. 15-17.

Az Aranylúd utca, az 513. utca (Lázár deák utca és Pesti út közé eső szakasza), a Pesti út (513. utcától a Borsó utcáig terjedő szakasza), a Borsó utca páratlan oldala és az Uszoda utca által határolt terület”.

8. § A R. mellékletében a „Piroska Napköziotthonos Óvoda 1173 Budapest, Pesti út 368.” szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Piroska Napköziotthonos Óvoda

1171 Budapest, Pesti út 368.”.

9. § A R. mellékletében a Robogó Napköziotthonos Óvoda (1172 Budapest, Robogó u. 3.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Robogó Napköziotthonos Óvoda

1172 Budapest, Robogó u. 3.

A Diadal utca, a Jászivány utca, a Tarcsai út, a Kis Károshíd utca, a Martin utca, a Rétvége utca, a Szent Imre herceg út, a Szabadság sugárút, a Volán utca, a Péceli út, a Dunaszeg utca, a Gázló köz és az Ároktő út által határolt terület”.

10. § A R. mellékletében a Százszorszép Napköziotthonos Óvoda (1171 Budapest, Rezgő u. 13.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

„Százszorszép Napköziotthonos Óvoda

1171 Budapest, Rezgő u.15.

A Zsigmond utca, a Görömböly utca, a Pásztorfalva utca, a Kísérő utca, a Strázshegyi dűlő, a Strázsahegy utca, a Pipishegy utca, a Kékliliom utca és a Pesti út által határolt terület”.

11. § A R. mellékletében a Napköziotthonos Óvoda (1171 Budapest, Tanár u. 7.) működési körzetéhez tartozó szöveg hatályát veszti, s helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Tanár Utcai Napköziotthonos Óvoda

1171 Budapest, Tanár u. 7.

A Kaszinó köz, a Péceli út, a Temető utca, az Izbég utca, az Edző utca, a Kőhúr utca és az Óvónő utca elvi vonala által határolt terület”.

12. § E rendelet 2003. január 1. napján lép hatályba.

Budapest, 2002. december 12.

Dr. Nagy István s.k. Dr. Hoffmann Attila s.k.
jegyző polgármester

A rendelet kihirdetésre került:

Budapest, 2002. december 27. napján.

Dr. Nagy István
jegyző


  Vissza az oldal tetejére
//